درب ضد سرقت

معرفی و ویژگی درب های ضد سرقت

درب ضد سرقت

معرفی و ویژگی درب های ضد سرقت

نکاتی که در هنگام خرید درب ضد سرقت باید اطلاع داشت



هدف تمامی خریداران درب های ضد سرقت در وهله اول امنیت درب ضد سرقت است. شرکت های سازنده تلاش می کنند درب های ضد سرقتی بسازند که درحین داشتن امنیت فوق العاده بالاتری نسبت به درب های معمولی دارای ظاهری زیبا و همچنین متنوع و کاربردی باشند، اما برای خرید درب ضد سرقت با استانداردهای روز جهانی باید به چند نکته توجه نمود تا درب ضد سرقت خریداری شده واقعا درب ضد سرقت باشد و نه طرحی از آن!

در زیر به این نکات اشاره می کنیم:
1-ضخامت و جنس چهار چوب درب ضد سرقت: در هنگام خرید چهارچوب درب ضد سرقت که اولین مرحله از خرید درب های ضد سرقت به شمار میرود باید بسیار دقت نمود زیرا در صورتیکه جنس چهارچوب با کیفیت نباشد باعث بروز مشکلات زیادی در هنگام نصب لنگه درب ضد سرقت و همچنین در هنگام استفاده میشود. جنس چهار چوب درب ضد سرقت باید از فلزی با آلیاژ خوب باشد و همچنین در محل اتصال ورق ها جوش به صورت مقطعی و جزئی نباشد و جوش به صورت کامل در تمامی قسمت ها وجود داشته باشد و همچنین بهتر است نوع جوش از جوش co2 باشد.
2-لولای درب ضد سرقت: درب ضد سرقت به دلیل وزن بالایی که دارد بایستی بر روی بیش از دو لولا نصب شود که باید به این نکته هم در هنگام خرید دقت نمود همچنین استفاده از لولاهای بلبرینگ دار بسیار بهتر میباشد.
3-جنس رویه یا لایه بیرونی درب ضد سرقت: درست است که رویه بیشتر به سلیقه ی اقراد بستکی دارد اما یک نکته بسیار حائز اهمیت است که جنس رویه باید با محلی که قرار است درب ضد سرقت در آن نصب شود همخوانی داشته باشد به طور مثال جنس رویه اگر از MDF باشد دارای براقیت بیشتری نسبت به رویه ای از جنس pvc میباشد اما اگر محل مورد نظر افتاب خور باشد و یا رفت و امد وسایل زیاد باشد استفاده از رویه MDF اشتباه است زیرا دارای مقاوت کمتری در مقابل افتاب بوده و ضد خش نمی باشد.
4-ابزار یراق: ابزار یراق استفاده شده در درب ضد سرقت بسیار مهم می باشد و باید به آنها دقت نمود دستگیره ها بهتر است از جنس استیل باشد و همچنین قفل استفاده شده بر روی درب از شرکت کاله ترکیه باشد که در جهان رتبه اول رعایت استاندارد های جهانی را دارد و ساخت و کپی برداری از کلید آنها بسیار دشوار و در مواردی غیر ممکن است.جنس چشمی و همچنین قفل شب بند درب ضد سرقت نیز چک شود که از اجناس مزغوب باشد نه متفرقه.
5-در صورتیکه در محلی که قرار است درب ضد سرقت را نصب نمایید احتیاج به امنیت بالاتری دارین میتوانین از وسایل امنیتی جانبی که بر روی این درب ها نصب میشوند استفاده نموده و درب ضد سرقت متناسب با آن را سفارش دهید.
6-و در پایان توجه به این امر ضروری است که در میان دو رویه درب ضد سرقت ورق فولادی به کار رفته باشد و تهی از ورق نباشد و یا حتی با هرچیز دیگری جز ورق پر نشده باشد زیرا که در صورت رعایت نمودن تمام نکات ورق در میان دو رویه اصلی ترین رکن ضد سرقت بودن درب های ضد سرقت است

انواع درب ساختمان بر اساس نوع متریال استفاده شده

درب ساختمان از جمله قسمت های ساختمان است که حریم خصوصی افراد را تعیین میکند و امنیت را برقرار مینماید. درب باید از مقاومت بالایی در برابر ضربه, پوسیدگی, تغییر رنگ و تغییرات آب و هوایی برخوردار باشد. آشنایی با انواع درب و ویژگی آن میتواند شما را در انتخاب درب مناسب راهنمایی کند. در زیر به معرفی انواع درب ساختمانی پرداخته شده است.


درب شیشه ای


شیشه جزء متریال هایی ست که برای ساخت درب و پنجره به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. درب شیشه ای با توجه به سلیقه صاحب خانه ممکن است برای مکان های خاص استفاده شود. به طور معمول این نوع درب در پشت خانه قرار میگیرد تا بتوان حیاط یا باغ را بدون هیچ مانعی مشاهده کرد. درب های شیشه ای بسیار زیبا هستند اما در استفاده از آنها باید مراقب حریم خصوصی خانه خود باشید و از آنها در برابر شکستگی و ترک خوردگی محافظت نمایید.

استفاده از پانل های شیشه ای در فریم های چوبی بسیار رایج و گزینه ای مناسب برای درب های جلویی منزل به شمار میرود. این درب ها نسبت به سایر درب های شیشه ای سنگین تر هستند و هزینه ساخت آنها نیز بالاتر میباشد و علاوه بر آن نیازمند مراقبت و نگهداری میباشند.

درب استیل


استیل و سایر متریال های فلزی به دلیل کارایی بالا سالهاست در ساخت درب ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. این متریال گزینه ای مناسب برای درب های داخلی و خارجی ساختمان محسوب میشود.درب استیل میتواند توپر یا توخالی باشد. استیل جایگزین خوبی برای چوب شده است و به طور گسترده در ساخت فریم های درب و پنجره مورد استفاده قرار میگیرد.


این فریم ها در مقایسه با فریم های چوبی مقرون به صرفه تر هستند.


درب PVC



PVC اصطلاحی رایج برای محصول ساخته شده از پلی وینیل کلراید است. پی وی سی یک ماده پلاستیکی ست که برای ساخت انواع محصولات مثل تانک آب, لوله و اتصالات خانه به کار میرود. استفاده از پی وی سی برای ساخت درب بسیار رایج شده و این درب ها در طیف وسیعی از طرح و رنگ به بازار عرضه میشوند.

از مزیت درب PVC میتوان به وزن سبک, استحکام بالا, ضد خوردگی, مقاومت بالا در برابر حرارت, قارچ و حشرات اشاره نمود.

ساخت و نصب این نوع درب آسان است. درب پی وی سی وزن بسیار سبکی دارد اما مانند درب های فلزی و چوبی مقاومت بالایی در برابر تغییرات جوی و آب و هوایی ندارد, به همین دلیل برای درب ورودی مناسب نیست. درب های PVC در بازار موجود میباشند و قیمت آنها نسبت به درب های چوبی مقرون بصرفه تر است. امروزه از محصولات پی وی سی در ساخت پنجره نیز استفاده میشود.

درب فایبر گلاس


فایبرگلاس نوعی پوشش است که از مواد نفتی و پشم شیشه ساخته میشود. این ماده بادوام, سبک و غیر قابل اشتعال است و استحکام کششی بالایی دارد. الیاف شیشه ای با رزین احاطه میشوند و برای ساخت محصولاتی مانند درب, پنجره, وان حمام و… مورد استفاده قرار میگیرد. فایبر گلاس یک ماده سخت شده است که هزینه نگهداری آن در مقایسه با چوب و استیل کمتر است. درب های فایبرگلاس از استحکام بالایی برخوردار هستند و دارای پیچ و تاب نمیباشند.

آنها نوعی فوم پر شده هستند که ویژگی یک عایق خوب را دارا میباشند. فایبرگلاس خاصیت رنگ پذیری دارد و میتوان آن را در رنگ های مختلف تولید کرد. درب و پنجره های فایبرگلاس را میتوان با پانل های چوبی ترکیب نمود و زیبایی آن را دو چندان کرد. درب های فایبرگلاس هم برای درب های داخلی و هم بیرونی کاربرد دارند و در مدل ها و طرح های متنوع ساخته میشوند.

درب FRP



FRP اصطلاحی رایج برای تقویت پلاستیک با فیبر شیشه ای ست. استحکام این محصول بسیار بالاست و به همین دلیل برای ساخت درب از آن استفاده میشود. FRP نوعی درب پلاستیکی تقویت شده با فیبر است که از استحکام کششی بالایی در مقایسه با درب PVC برخوردار است.

این نوع درب در رنگ و روکش های متفاوت از جمله روکش چوب طبیعی به بازار عرضه میشود. در ساخت درب های FRP از چوب برای دستگیره, قفل و سایر تجهیزات جانبی استفاده میشود. از ویژگی این نوع درب به خاصیت ضد اشتعال بودن آن میتوان اشاره نمود. درب های FRP در خانه های مدرن به وفور استفاده میشوند و همواره مورد تقاضا هستند.


درب آلومینیومی



آلومینیوم به دلیل داشتن وزن سبک به طور گسترده در صنعت ساخت و ساز مورد استفاده قرار میگیرد. محصولات متنوعی از آلومینیوم ساخته شده و به بازار عرضه میشوند از قبیل: درب, پنجره, پارتیشن و… . فریم درب و پنجره هایی که از جنس آلومینیوم ساخته میشود مقاومت بالایی در برابر شرایط محیطی مختلف دارد.

درب آلومینیومی وزن بسیار سبکی دارد و بار اضافه بر ساختمان وارد نمیکند. این درب ها در مقابل تجمع حشرات و باکتری مقاوم اند و طول عمر بالایی دارند. علاوه بر آن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه بوده و هم به عنوان درب داخلی و هم درب بیرونی قابل استفاده میباشند.

درب چوبی



چوب پایه و اساس ساخت درب های چوبی ست. مزیت اصلی چوب در دسترس بودن آن در هر منطقه ای است


این ماده به سهولت در اختیار نجاران قرار میگیرد و درب هایی با طرح های متنوع توسط آنها ساخته میشود. درب های چوبی در انواع مختلف در بازار وجود دارند و انتخاب آنها بر اساس دوام, طول عمر و بودجه صاحب خانه صورت میگیرد. علاوه بر اینکه درب های چوبی در تمام قسمت های داخلی خانه کاربرد دارند, از آنها نیز میتوان به عنوان درب ورودی ساختمان استفاده کرد.



درب ضد سرقت و آنچه باید بدانید!

در و پنجره: در طول تاریخ انسان همیشه به دنبال راه هایی برای ایجاد امنیت و آرامش بوده و هست. و سعی کرده است تا با اقداماتی از حریم خانه و منزل خود حفاظت کند. تولید درب های ضد سرقت یکی از این اقدامات است که امروز در چیدانه می خواهیم به بررسی آن ها بپردازیم و ببینیم که درب های ضد سرقت چه کارایی و ویژگی هایی دارند، پس در این مطلب با ما همراه باشید.


درب ضد سرقت


درب ضد سرقت چیست؟

درب ضد سرقت به دلیل ساختاری که دارا است نسبت به درب های معمولی مقاوم تر و دارای امنیت بسیار بالاتری است. درب ضد سرقت از نظر ساختار کلی، قفل، لولا و جنس با درب های معمولی متفاوت است. قفل ها در درب ضد سرقت بسیار تقویت شده اند و تقریبا در صورت قفل شدن غیر قابل باز کردن هستند. درب های ضد سرقت علاوه بر این که امنیت خانه را در برابر سرقت تامین می کنند باید ویژگی های دیگری از قبیل آتش پاد بودن، عایقی برای گرما و سرما، رطوبت و صدا نیز باشند.


اجزای درب ضد سرقت


اجزای درب های ضد سرقت

درب ضد سرقت ممکن است به انواع مختلف قفل های ضد سرقت مجهز شده باشد. هر یک از این قفل ها دارای میزان امنیت های متفاوتی هستند. مهم ترین و اصلی ترین اجزا در درب ضد سرقت، قفل ها هستند. بنابراین هنگام خرید درب ضد سرقت حتما به قفل آن توجه کنید. علاوه بر این لولا در اکثر درب های ضد سرقت از خارج و یا از هر دو طرف پنهان است و این امر مانع از باز شدن درب به وسیله اهرم کردن لولا می شود. درب ضد سرقت معمولا از لایه های مختلف تشکیل شده است. جنس لایه داخلی آنها معمولا از جنس فولاد است که با یک لایه از جنس های مختلف مانند ام دی اف، اچ دی اف، فلز، شیشه وغیره روکش شده است. فضای خالی موجود در درب ضد سرقت نیز غالبا به وسیله پشم سنگ پر می شود که این امر باعث می شود درب ضد سرقت عایق صدا و حرارت نیز باشد.



درب های ضدسرقت می بایست به تناسب محل مورد استفاده با ویژگی های متفاوت انتخاب گردند برای مثال می توان از درب های ساده فلزی که از دولایه ورق سخت به ضخامت یک میلیمتر در دو طرف درب و یک لایه عایق صدا و دما به عنوان لایه میانی در آپارتمان هایی که امکان ایجاد سروصدا توسط سارقین به منظور تخریب درب امکان پذیر نمی باشد استفاده نمود.


اما در مکان هایی مانند کارخانجات و کارگاه های خارج از شهر که سارقین امکان تخریب در را به راحتی دارا هستند باید از درب های ضد سرقت با ویژگی های خاص استفاده نمود تا امکان نفوذ سارقین پس از برش و تخریب لایه های سطحی درب به داخل ساختمان را غیرممکن سازند. در این گونه موارد نه تنها ضخامت لایه های فولادی در دو طرف درب به دو میلیمتر افزایش می یابند بلکه لایه میانی نیز از طریق ایجاد شبکه مستحکم فولادی به همراه تزریق مواد ویژه ضد برش، ضد مته، ضد اسید و ضد تخریب در میان آن تقویت گردیده و از استانداردهای ویژه کیفیت این گونه درب ها برخوردار می گردد.



صرف نظر از استانداردهای امنیتی موردنیاز در تولید و انتخاب درب های ضدسرقت، از دیگر ویژگی های که این درب ها باید دارا باشند می توان به پوشش های روی درب اشاره کرد. اگر درب های ضد سرقت قرار است در مکان های مرطوب یا مکان های صنعتی به کار برده شوند، پوشش لایه بیرونی باید ضد رطوبت و ضد اسید باشند.


انواع درب های ضد سرقت